Un dia ens aixequem atrotinats i passem un mal dia per culpa del nostre matalàs, que ja està vell. El primer i el més lògic és pensar que el matalàs ha arribat a la seva fi. Vull canviar el matalàs!

Dormint malament

És en aquest moment quan ens arriben els dubtes: quin matalàs serà el més adequat per a mi i la meva parella? On vaig a comprar-lo? Què trobo al mercat?

El primer que se’ns acut, lògicament, és buscar informació per internet, però tot sovint el sobre l’excés i la saturació d’informació ens fa ballar el cap, estem més confusos que abans!  Podem consultar els fòrums de matalassos… però compte, molts d’ells estan fets pels propis fabricants que aconsellen més els seus matalassos que els de la competència, tot i tenir més defectes.

També ens trobem amb pàgines web que ens informen del matalàs ideal: el matalàs perfecte per a tothom… vaja, com si tothom fos igual, amb la mateixa esquena, els mateixos pesos i els mateixos problemes. Una autèntica bogeria!

No tots els llocs webs són fiables

Si unicament mirem per internet, segurament acabarem creient que el nostre matalàs ideal ha de tenir: 10 cm de visco + 3 cm de visco “fresqueta” + 18 cm d’HR + 3 cm de “Air System” (o alguna paraula aparentment tecnològica semblant) i que l’alçada del matalàs total serà de 23 cm… Però… No quadren els números oi?
Sembla que les matemàtiques han canviat per a alguns venedors “xarlatans” que ens venen fum.

Dubte

Altres solucions “màgiques”

Dubte 02

El viatge màgic

Anem a un d’aquests viatges baratets que rebem a la bústia de casa, on ens intentaran vendre un matalàs d’escuma enrotllat que cura tots els mals per “tan sols” 3.000 €? …NO!

La trucada màgica

Ens esperem que ens truquin comercials per telèfon i deixem que vingui a casa nostra un venedor agressiu i li comprem el matalàs perquè ens regali un collarí, un protector de llana, una vaixella, un televisor i una enciclopèdia? … NO!

Les màgiques rebaixes permanents

Anem a una d’aquelles botigues on hi ha un rètol molt gran on sempre venen al 70% de descompte i tenen matalassos de vesc d’1 cm per 1.000 €  “rebaixats” a 300 € … quan en realitat valdrien 100 € en qualsevol altra botigues? …NO!

L’esplendor enganyosa

O anem a una cadena de matalasoos que brillen com si fóssin d’or? Dissenys de moda aparentant ser matalassos de luxe de 1.000 € quan per dins són matalassos de gamma mitja/baixa que no valen ni la meitat. Els comprarem?… NO!

Doncs on he d’anar? Sembla una elecció dificil, però la solució és més fàcil del que et penses i molt a prop… El Gremi de Matalassers!

Per què el Gremi de Matalassers?

Els matalassos i les bases de matalàs cal comprar-los a les matalasseries de tota la vida, on el matalasser professional t’escoltarà, t’assessorarà sobre el que realment necessitis, sense pagar ni més ni menys del que realment et convé.

El matalasser professional en sap més per experiència  i bon tracte que no pas pel fred màrqueting condicionat d’altres.

Si el que realment voleu és un bon assessorament, basat en la bona atenció i una bona experiència acumulada al llarg dels anys, consulteu un matalasser. L’autèntic matalasser professional sempre deixa als seus clients contents i completament satisfets, fent que el seu negoci perduri amb els anys gràcies a la confiança generada. Visita els nostres productes!