SOM LA “D”  D’EXPERTS EN EL DESCANS

EL GREMI TÉ LA “D”  COM A LOGO IDENTIFICADOR A TOTES LES BOTIGUES

Logo_D_DESCANS_quadrat-qui-som.jpg

El Gremi de Matalassers, ja fa uns anys, va voler canviar la imatge del matalasser antic per la del matalasser expert en el descans.
Oferint una imatge actual i professional per a la venda de nous materials que surten al mercat, sense renunciar mai a ser els artesans de sempre.

LA “D”  GARANTIA DE QUALITAT

VETLLEM PER  LA QUALITAT  DELS PRODUCTES

Avui en dia, tothom qui veu el nostre distintiu d’Experts del Descans, veu la imatge d’un professional que evoluciona i que estudia el millor ús de materials i el millor rendiment de les noves tecnologies emprades en els nostres matalassos, per tal d’aconseguir el millor descans.

  • Els millors materials.
  • Garantia de qualitat.
  • Anys d’expertesa provant noves tècniques i solucions.
  • Coneixement dels millors fabricants.

CONFIANÇA PEL CLIENT

ELS AGREMIATS SÓN ELS AUTÈNTICS PROFESIONALS DEL DESCANS

El descans de les persones, el tracte amb el client, la nostra raó de ser.

La garantia de la bona praxis en l’ús d’aquests productes, el nostre assessorament per aconseguir el descans desitjat, sempre ha estat   la base principal del nostre treball professional.

Hem de recordar doncs, que el nostre distintiu, la “D” grup d’Experts del Descans acredita i garanteix tot allò que oferim al nostre client al moment de decidir-se per un bon equip de descans.

UNA ENTITAT COL·LABORATIVA

FOMENTEM LA RELACIÓ ENTRE ELS PROFESSIONALS I ELS SEU ENTORN

Els nostres agremiats fan xarxa. Comparteixen coneixements.
Les botigues agremiades del seu poble o ciutat no són un simple lloc de venda, són un lloc de confiança, coneixen als seus clients, formen part del teixit comercial i associatiu de la seva zona, en definitiva: fan barri.

0
COMPANYS AGREMIATS