Project Description

 

Matalàs Montsant

La natura al nostre servei: el cotó i la llana d’ovella proporcionen un llit acollidor, transpirable i fresc; mantenint la fermesa adequada per a un descans reparador i saludable. La combinació de noves tecnologies de molles embossades juntament amb materials de qualitats naturals pròpies constitueix una sustentació ferma de gran qualitat i de llarga durada amb independència dels dorments. Una cara encoixinada amb cotó 100% un material resistent amb una gran capacitat d’absorció d’humitat. L’altra cara amb llana d’ovella, aporta al matalàs resistència i alhora més flexibilitat amb la propietat innata d’absorbir el vapor d’aigua generat durant els descans nocturn.

Molles independents

Una adaptació equilibrada amb llibertat de moviments. Augmenta per dos el nombre de molles alhora que suposa una perfecta cambra d’aire amb una ventilació constant i una correcta respiració. Individualitza més la resposta davant la corpulència de cada membre de la parella i garanteix l’absència de sorolls sense rebot.

Teixit Damasc: 100% Viscosa

 

Certificat Oeko-Tex Standard 1OO: Garanteix que no s’han utilitzat substànc1es nocives.

Sanitized: tractament  que evita la proliferació de fongs i bacteris.

On puc provar-lo? Tria la població i la botiga més propera:

Fabricat per:

astral

 

Confeccionat per al Gremi de Matalassers. ASTRAL acredita la fabricació d’aquest model segons les indicacions del GREMI DE MATALASSERS. Han estat estudiades en conjunt la combinació dels diferents materials amb qualitat testada i certificada per garantir un matalàs saludable.