Project Description

 

Matalàs divinity

La natura al nostre servei: El cotó i la llana d’ovella proporcionen un llit acollidor, transpirable i fresc; mantenint la fermesa adequada per a un descans reparador i saludable. La combinació de nuves tecnologies de molles embossades juntament amb materials de qualitats naturals pròpies constitueix una sustentació ferma de gran qualitat i de llarga durada amb independènciadels dorments. Cara d’estiu encoixinada amb lli 100% un material resistent amb una gran capacitat d’absorció d’humitat. Cara d’hivem amb llana Cashemire, aporta al matalàs resistència i alhora més flexibilitat amb la propietat innata d’absorbir el vapor d’aigua generat durant el descans nocturn. Aquest matalàs acredita tots els seus components amb una màxima qualitat i higiene per al seu descans.

Molles independents

Una adaptació ideal per una equilibrada llibertat de moviments. Independitza les zones de descans oferint una major resposta dauvant la diferència de pesos de rcada persona, i garanteix l’absència de sorolls i evita l’efecte rebot. Aquest sistema de molles ofereix una ventilació constant que evita les humitats ocasionades per la transpiració personal durant les hores de son.

Teixit Damasc Higiènic:

– Elaboració artesanal Capitonné.
– Tancat amb rivet.
– Valvules per a una òptima ventilació.
– Certificat Oeko-Tex Classe 1.
– Reforç perimetral.

On puc provar-lo?
Tria la població i la botiga més propera:

 

Fabricat per:

 

Confeccionat per al Gremi de Matalassers. RELAX acredita la fabricació d’aquest model amb tots els seus materials i components naturals, exclusius per al Gremi de Matalassers. La combinació dels diferents materials han estat estudiades per Relax amb qualitat testada i certificada per garantir un matalàs saludable.