Project Description

 

Matalàs Premium

La natura al nostre servei: El llí i llana Mohair, materials que ens ofereixen un llit acollidor, fresc o càlid i transpirable, que manté la fermesa adequada per a un descans saludable.

La combinació de molles embossades, juntament amb materials naturals, asseguren un suport ferm de gran qualitat i durabilitat, amb independència de llits. La cara encoixinada amb llí, més fresca que la cara encoixinada amb llana mohair, més càlida, asseguren al matalàs més resistència, flexibilitat i una total transpiració que afavoreix un descans reparador. Aquest matalàs acredita tots els seus components amb una màxima qualitat i higiene per al seu descans.

Molles embossades

Una adaptació equilibrada amb llibertat de moviments. Augmenta per dos el nombre de molles alhora que suposa una perfecta cambra d’aire amb una ventilació constant i una correcta transpiració. Individualitza més la resposta davant la corpulència de cada membre de la parella i garanteix l’absència de sorolls.

On puc provar-lo? Tria el teu matalàs a:

 

Fabricat per:

 

SOMMA CONFORT fabrica aquest model segons les indicacions del Gremi de Matalassers. Han estat estudiades en conjunt la combinació dels diferents materials amb qualitat testada i certificada per garantir un matalàs saludable.