Project Description

Matalàs Cool

El model Cool és un matalàs amb carcassa de molles ensacades que amb el sistema INSAC INFINTY  5 ZONES combina diferents quantitats de molles (més en les zones reforçades) en funció de cada part del cos.

Gairebé 700 molles embossades

Molt confortable i  adaptable, mentre dormim aïlla l’usuari del moviment de la parella, descansant de forma individual, gràcies a les gairebé 700 molles  distribuïdes en 5 zones de descans diferents.

Components: 

Encoixinat sobre Texlom: Visco grafè, fibra i  Tecnocel SO: El visco grafè és una tecnologia innovadora que potencia de manera extrordinària la dispersió de la temperatura i redueix la formació d’àcars i bacteris. Destaca per la seva alta conductivitat tèrmica, seva transpirabilitat i la seva resiliència. Repel·leix la humitat.

Teixit:

Teixit amb tractament i Certificats: STRETCH – HYGIENIC – OEXOTEX. La classe Stretch el fa suau al tacte, elàstic i transpirable.
Té un tractament antibactericides i antifongs i exempt de substàncies nocives en la seva fabricació.

Bellesa estètica i funcional:

A part de la bellesa estètica, el tipus d’unió dels components proporciona un confort extraordinari amb un tancament molt segur i durador.
Amb una alçada de 27cm duu unes nanses per a donar-li la volta fàcilment cada canvi d’estació.

Fabricat per:

RELAX fabrica aquest model segons les indicacions del Gremi de Matalassers. Han estat estudiades en conjunt la combinació dels diferents materials amb qualitat testada i certificada per garantir un matalàs saludable.