Com bé sabem el somier és una part importantíssima pel descans, cal fer-hi atenció ja que és l’element que sustentarà el matalàs, no és un element estètic sinó que té unes funcions molt concretes.

Als anys 40 els somiers eren de ferro i de malla metàl·lica, duien uns tensors que feien que el somier es mantingués ferm, tot i que la fermesa era una mica relativa doncs el somier s’enfonsava segons el pes de la persona i sovint feia clot. Més endavant, a finals dels 70 van començar a sortir els primers somiers de làmines de fusta, van ser tota una revolució ja que aquí la fermesa ja era més palpable.

Però, per què un somier?

Els somiers de làmines són els millors aliats de la transpiració. Només un somier de làmines pot generar, mitjançant els seus espais buits, la transpiració necessària per augmentar la vida útil del nostre matalàs i, el més important, perquè el nostre matalàs estigui sempre perfectament ventilat i higienitzat.

Una bona transpiració és la millor aliada en contra dels elements externs que puguin afectar el nostre matalàs i, en conseqüència, a nosaltres.

Els somiers de làmines aporten flexibilitat al conjunt adaptant-se a les diferents posicions posturals de l’individu. La mateixa flexibilitat de la làmina, sumat al reforç lumbar de plàstic, farà que a les zones on hi ha més pes la base tendeixi a cedir més i en les zones on el nostre cos no exerceixi tanta pressió la base quedi més ascendida. Mitjançant aquest sistema, la nostra posició és la més ergonòmica possible.

El Gremi de Matalassers avalat per la “D” d’experts en Descans, col·labora amb un dels millors fabricants de somiers de Catalunya, d’aquesta manera les nostres botigues associades ofereixen somiers a bon preu, fets amb materials de primera qualitat,  perquè el seu matalàs reposi sense perdre la garantia.

Per què Somiers Descans, acredidats per el Gremi de Matalassers?

Làmines de faig.

Els somiers fabricats per Descans Euroflex estan elaborats amb làmines de contraxapat de faig 100%.

Per les seves característiques de durabilitat i flexibilitat, la fusta de faig és la que té una major qualitat en el món dels somiers.

Major nombre de làmines del mercat.

No només és important que les làmines estiguin fabricades amb el millor material possible. La relació “quantitat de làmines / transpiració” és molt important per assegurar una perfecta ventilació dels matalassos i augmentar la vida útil del somier. Els somiers de Descans-Euroflex són els que tenen més làmines del mercat.

Somiers que no es dobleguen.

Els somiers Descans Euroflex tenen entre un 67% i un 87% més de ferro que la resta de somiers. Com pot ser? Heu vist mai un somier doblegat? Sí? Doncs no era de Descans Euroflex! Mentre que la majoria de fabricants posen tubs de ferro amb una paret de gruix 0,8 / 0,9mm els nostres somiers estan fabricats amb ferro de paret 1,5 mm. Això es tradueix en una major durabilitat i resistència.

Descans Euroflex domina tota la cadena de subministrament del seu producte. Des de la compra de primeres matèries, fabricació, empaquetat i distribució fins als nostres clients del Gremi de Matalassers. Tot això, pensat per oferir el millor producte, el producte que volem vendre a les botigues dels professionals de la “D” d’experts en descans.

El Gremi de Matalassers vol tenir un record i fer una forta abraçada a l’Isidro Garcia, fundador de l’empresa de somiers Garrallit i les seves filles Esther i Sònia. Gràcies a ells podem seguir gaudint del seu llegat de somiers de qualitat excepcional, moltes gràcies Isidro!

Proveu-los sense presses i en confiança als nostres establiments agremiats