Qui som?

La nostra història

Una llarga Història…

 

Parlar del gremi de Matalassers es parlar d’un gremi amb uns origens que es remontan a l’any 1444, segons document de Mossen Bernat Esplugas, veguer de Barcelona i Pere Torrent, 

Batlle de la ciutat.

 

Podem afirmar per aquest motiu, que som un dels Gremis en actiu més antic d’Europa i l’unic Gremi de matalassers d’Espanya. 

 

No cal dir que, des de llavors fins a dia d’avui, els dormitoris, les hores de son, els materials i el mateix concepte de “descans” ha variat enormement

 

Evolució

 

Aprofitem tot aquest llegat que la història ens dona, però sense adormir-nos (mai millor dit!), sempre mirant endavant, aprenent noves tècniques per transmetre el que sabem,

assesorant els nostres Clients, i aconsellant el mes adient per a cada persona, fent servir les noves eines de comunicació, sent aquesta web una mostra 

MARCA REGISTRADA “D” GREMI DESCANS
LOGO IDENTIFICADOR A TOTES LES BOTIGUES

sello identificar del gremio

El Gremi de Matalassers, ja fa uns anys, va voler canviar la imatge del antic matalasser per la del matalasser mes actual, expert en el descans.
Oferint una imatge professional per a la venda de nous materials amb marca registrada Gremi Descans, sense renunciar mai a ser els matalassers artesans d’ofici de sempre.

LA “D”  GARANTIA DE QUALITAT

PROTEGIM  LA QUALITAT DELS PRODUCTES

Avui en dia, tothom qui veu el nostre distintiu d’Experts del Descans, veu la imatge d’un professional que evoluciona i que estudia el millor ús de materials i el millor rendiment de les noves tecnologies emprades en els nostres matalassos, per tal d’aconseguir el millor descans.

  • Els millors materials.

  • Garantia de qualitat.

  • Anys d’expertesa provant noves tècniques i solucions.

  • Coneixement dels millors fabricants

 
 
 

CONFIANÇA PEL CLIENT

 

ELS AGREMIATS SÓN ELS AUTÈNTICS PROFESIONALS DEL DESCANS

 

El descans de les persones, el tracte amb el client, es la nostra raó de ser.

La garantia de la bona praxis en l’ús d’aquests productes, el nostre assessorament per aconseguir el descans desitjat, sempre ha estat la base principal del nostre treball professional.

Hem de recordar doncs, que el nostre distintiu, la “D” grup d’Experts del Descans acredita i garanteix tot allò que oferim al nostre client al moment de decidir-se per un bon equip de descans.

 

UNA ENTITAT COL·LABORATIVA

FOMENTEM LA RELACIÓ ENTRE ELS PROFESSIONALS I ELS SEU ENTORN

 

Els nostres agremiats fan xarxa. 

Comparteixen coneixements.
Les botigues agremiades del seu poble o ciutat no són un simple lloc de venda, són un lloc de confiança, coneixen als seus clients, formen part del teixit comercial i associatiu de la seva zona, en definitiva: fan barri.QUI SOM i d’ON VENIM?

Coneix la nostra familia

Properament

Entrevistarem els nostres socis i en sabreu més sobre ells 

Tens  una botiga de matalassos? Ens encantaria conèixer-te

cONFIANÇA
QUALITAT
TRADICIÓ
EXCLUSIVITAT

Materials sostenibles

0 %

Proximitat 

0 %

Profesionalitat

0 %