Gremi Descans Famila Acord amb indútries Pardo

Acord amb indútries Pardo

Gremi Descans i Industries Pardo ens troben a Saragossa i acorden postures per a treballar plegats. El President del Gremi de Matalassers, juntament amb membres de la junta convidats pel Sr. Pablo, Director comercial de Pardo a Espanya, ens conviden a fer una visita guiada per les seves instal·lacions a Saragossa, on vem poder gaudir i veure tota la seva àmplia estructura i fabricació dels somiers eléctrics, llits hospitalaris i matalassos, entre  d’altres coses interesants.

Amb més de 50 anys d’experiència, PARDO és una de les companyies internacionals líders en la fabricació de llits i mobiliari hospitalari, i proveïdor de les solucions més modernes en habitacions intel·ligents per a hospitals i residències geriàtriques.

La visita va ser molt constructiva per a Gremi Descans, ja que vam poder veure de primera mà tot el procés de fabricació, entrada del material, soldadura, pintura, emmagatzematge per peces, cadena de muntatge, i distribució a les botigues.

Els seus articles fruit d’una tasca de recerca i desenvolupament àrdua, són sotmesos a les proves més rigoroses i superen les normatives més estrictes; per això, no només certifiquen la màxima qualitat sinó que també es distribueixen les seves patents als mercats més competitius a nivell mundial.

La investigacio i el desenvolupament continu a la recerca de noves solucions constitueixen un element molt important a l’hora d’oferir als nostres clients un producte únic basat en la tecnologia de més alta qualitat.

El Gremi de Matalassers, a través de la seva marca, Gremi Descans, acorden treballar a totes les seves botigues (45) el seu ampli catàleg de productes d’alta gamma i d’una qualitat contrastada, com són els somiers elèctrics, els somiers fixos, matalassos i el més important els seus llits de geriatria de prestigi i reconeixement mundial. Per aconseguir-ho, Pardo ofereix a Gremi Descans un acord econòmic proper a les millors condicions que tenen grans consumidors. Aquet esforç per part de Pardo, es fa amb la finalitat de que tots el Socis del Gremi, col·laborin amb la mida de les seves posibilitats, consumint el seu producte.

Les botigues Gremi Descans fem un pas més per professionlitzar  molt més les nostres botigues i així poder oferir als seus clients el producte que Pardo a dissenyat i preparat per  gaudir d’un bon descans.

La qualitat és sinònim del compromís establert amb tots els nostres clients que esperan trobar a les nostres botigues el millor producte per el seu descans.