Gremi Descans Gremi descans Enganys telefonics

Enganys telefonics

El gremi de matalassers vol informar que totes les trucades de telèfon fetes als nostres clients, per empreses que ofereixen serveis de neteja de matalassos o manteniment del equips articulats elèctrics, no tenen res a veure amb cap dels nostres associats. Totes les dades s’aconsegueixen de forma aliena a tots nosaltres. Totes les dades cedides per als nostres clients son d’us exclusiu dels nostres agremiats.

Així mateix volem assabentar als nostres clientes de què :

1. La neteja de matalassos només es efectiva si es tracta dels matalassos          de llana

2. La neteja de matalassos que no siguin de llana, quan són nous, i més si són vells, tenen un cost elevat, el que fa que sigui desaconsellable

3. El manteniment dels equips elèctrics dels somiers articulats són inexistents, i en cas de ser necesari, per regla general el més recomanable es fer el canvi de motor, més ràpid i efectiu, segons el model. El matalasser agremiat l’informarà

4. Tots els arguments exposats per les empreses esmentades, tenen com ùnic objectiu, accedir a casa del usuari, per a partir d’aquest moment desenvolupar una tàctica de venda domiciliaria, que no té res a veure amb el que ofereixen al principi

5. El matalasser agremiat, és la persona més qualificada per assessorar en qüestions de descans, i sempre li oferirà el més recomanable tenint en compte les seves necesitats, donant-li les màximes garanties de fàbrica i el suport del nostre gremi

6. El gremi de matalassers, recomana no fer cas a trucades fetes per empreses que oferint regals o grans avantatges, només busquen vendre productes a preus que no justifiquen la qualitat que s’entrega

7. El gremi de matalassers, recomana als nostres clients l’assesorament per part de tots els nostres agremiats professionals que l’ajudaran  a aconseguir el seu equip de descans, informant-li què és el millor i quan ha de fer el seu canvi

Busqui l’establiment mes proper a www.gremimatalassers.com

                                          No dubti, entri i consulti!

                                                                                                                                  

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.