Gremi Descans Colchones,Famila,LifeStyle Quan he de canviar el matalàs?

Quan he de canviar el matalàs?

Des de les Matalasseries Gremi Descans us volem assessorar sobre quan és el moment de canviar el matalàs

En primer lloc, sempre utilitzar el sentit comú, ja que moltes vegades ho veiem molt clar, és evident i amb el sentit comú sabem que a aquest matalàs enfonsat, destrossat, li toca el canvi

La durada o deformació dels matalassos depenen de diversos factors: materials, pes de la persona, temperatura, radiació solar, i la condensació del nostre propi cosi la de la habitació, etc

– Matalàs de molles: cal canviar-lo quan notem la molla al tombar-nos en el matalàs. També si notem que la zona central està més tova que la zona d’espatlles, això ens podria causar problemes de cervicals i problemes lumbars

Els matalassos de molles ensacades depenen més de la quantitat i qualitat de la molla. En un matalàs de molles és important que porti reforç lateral perquè el matalàs no haguem de canviar-lo abans d’hora perquè estigui deformat el lateral on ens asseiem tots els dies quan anem o ens aixequem del matalàs. Si és d’alta qualitat pot durar més de 15 anys, encara que s’aconsella el seu canvi als 8 anys. Si el matalàs de molles ensacades és de gran qualitat amb un topper sobreposat, el desgast habitual el pateix molt més el topper, protegint més el matalàs i això pot fer que el matalàs duri molts anys, però no el topper que caldria canviar-lo abans

-Matalàs de látex: Al seri un producte natural tendeix a ressecar-se amb els anys i a endurir-se. L’afecta la llum solar, per això per a major durabilitat és important mantenir-lo ben protegit amb bones fundes i evitar que li toqui el sol directament. La durada del matalàs de làtex depèn molt poc del pes de la persona, depèn més del que es protegeix que estigui del sol. l’aire o la condensació. Encara que la gent canvia el matalàs de làtex de mitjana entre els 12 i 15 anys, s’aconsella canviar als 8 anys

-Matalàs de viscolástica: Depèn moltíssim de la qualitat, de la densitat de la espumació i sobretot del pes de la persona. Si la densitat de la escuma és baixa (<25kg) i la persona pesa més de 60kg la durada pot ser inferior a 4 anys

Els matalassos de viscoelàstica que contenen densitats de escumes altes poden mantenir la fermesa durant més temps i aguantar millor el pes de la persona. No obstant això un matalàs de viscoelàstica tendeix a estovar-se de la zona que més pes suporta (zona central). La durada d’un bon matalàs de viscolàstica amb escumes d’alta densitat (>35kg) solen durar uns 8 anys. Per a persones de poc pes poden durar molts anys. S’aconsella canviar-lo quan la zona lumbar sigui notablement més tova que la zona d’espatlles.

Molt important: Protegir el matalàs amb una bona funda sencera i amb un protector ajustable, mantindrà el matalàs net, reduirà el desgast dels teixits, i evitarà un excés d’humitat al seu interior.

Us donarem una recomanació els matalassos cal canviar-los als 8 anys

                                                   

                    

PROPERAMENT

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.