El Gremi de Matalassers informa

El Gremi de Matalassers vol informar que totes les trucades de telèfon fetes als nostres clients, per empreses que ofereixen serveis de neteja de matalassos o manteniment del equips articulats elèctrics, no tenen res a veure amb cap dels nostres associats. Totes les dades s’aconsegueixen de forma aliena a nosaltres. Totes les dades cedides per als nostres clients son d’ús exclusiu dels nostres agremiats.

Així mateix volem assabentar als nostres clients que:

  1. La neteja de matalassos només es efectiva si es tracta dels matalassos de llana.
  2. La neteja de matalassos que no siguin de llana, quan són nous, i més si són vells, tenen un cost elevat, el que fa que sigui desaconsellable.
  3. El manteniment dels equips elèctrics dels somiers articulats són inexistents, i en cas de ser necessari, per regla general el més recomanable es fer el canvi de motor, més ràpid i efectiu, segons el model. El matalasser agremiat l’informarà.
  4. Tots els arguments exposats per les empreses esmentades, tenen com únic objectiu, accedir a casa del usuari, per a partir d’aquest moment desenvolupar una tàctica de venda domiciliaria, que no té res a veure amb el que ofereixen al principi.
  5. El matalasser agremiat, és la persona més qualificada per assessorar en qüestions de descans i sempre li oferirà el més recomanable tenint en compte les seves necessitats, donant-li les màximes garanties de fabrica i el suport del nostre Gremi.
  6. El Gremi de Matalassers, recomana no fer cas a trucades fetes per empreses que oferint regals o grans avantatges, només busquen vendre productes a preus que no justifiquen la qualitat que s’entrega.
  7. El Gremi de Matalassers, recomana als nostres clients l’assessorament per part de tots els nostres agremiats professionals que l’ajudaran a aconseguir el seu equip de descans, informant-li que és el millor i quan ha de fer el seu canvi.

Busqui l’establiment mes proper a www.gremimatalassers.com/agremiats

No dubti, entri i consulti.